Książki dla mleczarzy

Potrawy mleczne z jaj i serów, portal mleko, mleczarstwo, mleczarnie, książki o mleku lody, co można zrobić z mlekaMarta Hydzik - Żmuda
Mleko to najstarszy, najbardziej naturalny pokarm i składnik wielu potraw. Nieprzebrane źródło związków i substancji tyleż niezbędnych dla życia, co dla normalnego rozwoju każdego organizmu i budowy jego sił witalnych.

W naszym kraju, od kilkudziesięciu lat, niedoceniane, niemodne, a niekiedy nawet postponowane.
Mleczarstwo Moeschle

Szukaj - Katalog Firm

Porady

Bakterie pomagają dzieciom trawić mleko

Dzięki specyficznym bakteriom w przewodzie pokarmowym trawienie mleka przychodzi dzieciom łatwiej niż dorosłym - ...

Proces produkcji mleka

mleczarnie portal

1. Odbiór i klasyfikacja surowca Mleko przyjmowane do zakładu mleczarskiego powinno odpowiadać k...

Tłuste mleko - pij i chudnij

mleczarnie portal

Podczas diety wszystko powinno być light, w tym również mleko, najlepiej 0 ...