Sprzedawca: KATMAJ Filtration
Producent: KOCH, PCI, TORAY, MICRODYN NADIR, ALFA LAVAL, GEA ...
Opis produktu: Elementy Membranowe - Mleczarstwo Rekomendowane przez nas membrany są używane od ponad 20 lat w mleczarstwie na całym świecie. Spełniają normy 3-A, FDA, USDA itd.
Dane techniczne: Nanofiltracja - koncentracja laktozy (150?300Da / 300?500Da, materiał: PA TFC) - demineralizacja laktozy (150?300Da / 300?500Da, materiał: PA TFC) Ultrafiltracja - koncentracja białka serwatkowego (3kD/5kD/10kD, materiał: PES) - koncentracja białka mleka ( 20kD/30kD/50kD, materiał: PES) - klarifikacja solanki (50kD, materiał: PES) Mikrofiltracja - frakcjonowanie serwatki / kazeiny (800kD/0,1?, materiał: PVDF) - oddzielanie tłuszczu ( 800kD, materiał: PFDV) - usuwanie bakterii ( 800kD, materiał: PFDV)
Zastosowanie: - koncentracja laktozy - demineralizacja laktozy - koncentracja białka serwatkowego - koncentracja białka mleka - klaryfikacja solanki - frakcjonowanie serwatki / kazeiny - oddzielanie tłuszczu - usuwanie bakterii
Cena sprzedawcy: 100 - 10000 EUR
Cena katalogowa: 100 - 10000 EUR
Link do produktu: http://katmaj.com/membranyPL.html
Dane Kontaktowe: info@katmaj.com
|